Professionel løsning til professionelle byggefirmaer

En fordel for dit byggeprojekt...
  • qxif-phone23 44 54 09
  • qxio-emailhenrik@maler-hoff.dk
Maleropgaver, facadebehandling, salg af maling & rådgivning
Malerfirmaet Hoffmann løser mange maleropgaver for entreprenører og typehusfirmaer, som har behov for konkurrencedygtige priser og solidt håndværk til den aftalte tid. Vores firma er meget fleksibelt, så vi er i stand til at tage både små og store opgaver i den takt, som passer med byggeprocessen og øvrige håndværkere. Endvidere indeholder vores detaljerede tilbud en klar beskrivelse af opgavens omfang og behandlinger, således at begge parter har fuld overensstemmelse omkring opgaven, så vi undgår unødvendige diskussioner undervejs i processen.
Vi har erfaring med både nybyggeri og renovering og er kendt for vores kvalitet, som I kan læse mere om under Kvalitetskoncept. Vi glæder os til at løse større entrepriseopgaver indenfor maling i jeres bygge- og renoveringsprojekter. Vi udfører maleropgaver, beskyttelse af træværk samt facadebehandling i Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Vejers, Henne, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland.

Vi sætter kvalitet, miljø og pålidelighed i første række

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland, der udfører indvendigt og udvendigt malerarbejde samt facadebehandling i hele Danmark på bolig, feriehus, og erhverv. Specialbehandling af baderum, poolrum og poolhuse til forebyggelse af skimmelsvamp. Vi arbejder især i området langs vestkysten med byerne Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Ho, Henne Strand, Vejers, Outrup, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland