Facadebehandling
- på få dage

Vi sætter kvalitet, miljø og pålidelighed i første række
  • qxif-phone23 44 54 09
  • qxio-emailhenrik@maler-hoff.dk
Maleropgaver, facadebehandling, salg af maling & rådgivning
Malerfirmaet Hoffmann kan nu tilbyde den nye facadebehandling, der er væsentlig stærkere og smukkere end den traditionelle vandskuring. Og facadebehandlingen kan gennemføres på få dage! I får også mulighed for mange strukturvariationer og efterbehandling med en bred vifte af maling og farver, der kan give et hus en helt individuel fremtoning samt holde til påvirkningen fra omgivende miljø og vejrlig. Facadebehandlingen tørrer inden for få dage og kan derefter overmales. Dette forkorter den samlede varighed af renoveringen og giver en hurtig og effektiv beskyttelse mod regn og fugt.
Det er altså slut med risiko for frostsprængninger og nedsat isoleringsevne på grund af fugt og slut med aktivering af vandopløselige salte i murværket. Facadebehandlingen har en sejhård, kradsefast overflade, der nærmest kan sammenlignes med brændhuden på en mursten. Dermed er der et anderledes fast underlag at arbejde videre på, sammenlignet med den ofte dryssende overflade, som kan være resultatet af en vandskuring. Kontakt os for yderligere oplysninger og uforpligtende tilbud.

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland, der udfører indvendigt og udvendigt malerarbejde samt facadebehandling i hele Danmark på bolig, feriehus, og erhverv. Specialbehandling af baderum, poolrum og poolhuse til forebyggelse af skimmelsvamp. Vi arbejder især i området langs vestkysten med byerne Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Ho, Henne Strand, Vejers, Outrup, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland