Malerfirmaet Hoffmann er startet i 2001 af malermester Henrik Hoffmann. Vi har fra starten haft fokus på at levere den bedste kvalitet i malerarbejdet ved at gøre tingene rigtigt fra bunden samt give god vejledning til at opnå de holdbare løsninger – især i det hårde klima i Vestjylland. Vi er kendt for at aflevere opgaven til tiden – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er vi i dag en værdsat leverandør og partner for både private og erhvervskunder i hele Vestjylland, og vi har mange opgaver i boliger og sommerhuse samt for erhvervs-virksomheder og byggefirmaer.

I Malerfirmaet Hoffmann lægger vi vægt på en miljø-venlig profil, og vi anvender udelukkende miljørigtige malinger fra den kendte svenske producent Beckers. Her kombineres miljøhensyn og den mest holdbare kvalitet i maling, så kunder kan glæde sig over et smukt og holdbart resultat samt en behandling, der ikke skader miljøet.

En god dialog fra starten med kunden giver det bedste og mest holdbare resultat. Vi tager os tid til at rådgive kunden om de mange muligheder indenfor grund- og efterbehandling, struktur, farver og tapeter.