Referencer

Vores resultater taler for sig selv …
  • qxif-phone23 44 54 09
  • qxio-emailhenrik@maler-hoff.dk
Maleropgaver, facadebehandling, salg af maling & rådgivning
Malerfirmaet Hoffmann har gennem årene gennemført en række større og mindre maleropgaver for både private, sommerhusejere, virksomheder og entrepriseopgaver. Nogle opgaver fokuserer på at give bygningen en god beskyttelse mod det hårde vejrlig i Vestjylland, andre opgaver om at friske boligen op til et lysere eller anderledes udseende, og endelig er der de spændende opgaver, hvor der bliver lagt vægt på farver og udtryk.
Vi har stor erfaring med alle typer maleropgaver, og håber, at I vil få inspiration fra nogle af de mange opgaver, som vi viser på denne website. Vi udfører maleropgaver, beskyttelse af træværk samt facadebehandling i Oksbøl, Varde, Esbjerg, Blåvand, Vejers, Henne samt i større dele af Jylland.

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland, der udfører indvendigt og udvendigt malerarbejde samt facadebehandling i hele Danmark på bolig, feriehus, og erhverv. Specialbehandling af baderum, poolrum og poolhuse til forebyggelse af skimmelsvamp. Vi arbejder især i området langs vestkysten med byerne Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Ho, Henne Strand, Vejers, Outrup, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland