Salg af maling
– til gør-det-selv…

Professionel, miljørigtig maling
  • qxif-phone23 44 54 09
  • qxio-emailhenrik@maler-hoff.dk
Maleropgaver, facadebehandling, salg af maling & rådgivning
Hos Malerfirmaet Hoffmann kan I købe professionel, miljørigtig maling, hvis I selv ønsker at male jeres bolig. Det er præcis samme maling, som vi som professionelle malere anvender. Vi har konkurrencedygtige priser på alle typer maling, lakker og træbeskyttelse fra Beckers, der er Nordens største producent af maling. Samtidig kan vi give gode råd og valg af maling og farver samt gode tips til, hvordan I bedst får malet.
Hvis I bor i området Esbjerg, Varde, Oksbøl, Blåvand, Vejers og Henne kan vi tilbyde gratis levering ved døren af maling. Kontakt os med ønske om maling, farve samt antal m2, så finder vi den rigtige maling til jer.

HUSK - I kan også købe maling i weekend, blot I ringer i forvejen!!

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland

Malerfirmaet Hoffmann er et professionelt malerfirma i Vestjylland, der udfører indvendigt og udvendigt malerarbejde samt facadebehandling i hele Danmark på bolig, feriehus, og erhverv. Specialbehandling af baderum, poolrum og poolhuse til forebyggelse af skimmelsvamp. Vi arbejder især i området langs vestkysten med byerne Oksbøl, Varde, Esbjerg, Hjerting, Blåvand, Ho, Henne Strand, Vejers, Outrup, Nr. Nebel, Billum, Janderup samt i større dele af Jylland